Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Groothandel in recycling kunststof meubelen, speeltoestellen en openbare werken

 

Wij zijn groothandel van recycling kunststof producten. Dit betekent dat wij onze producten, in grote hoeveelheden, inkopen bij de fabrikant (Govaerts-Recycling te Alken(B)). Deze producten verkopen wij via onze webshop aan zowel bedrijven als particulieren, om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met onze producten.

Importeur van Govaplay

Wij zijn importeur van de Govaplay kunststof producten en leveren deze in geheel Nederland. De Govaplay lijn bestaat uit verschillende speeltoestellen en meubelen voor de speelplaats. De speeltoestellen voldoen allemaal aan de veiligheidsnorm NEN-1176 en zijn voorzien van een Tüv-certificaat

Waarom recycling kunststof materiaal?

De recycling kunststof producten zijn ontzettend duurzaam. Het is niet nodig ze te schilderen, beitsen, schuren of op andere manieren bij te werken. De structuur en eigenschappen van het materiaal zorgen voor een onderhoudsvrij en langdurig leven. De producten zijn vervaardigd in een schoon productieproces en bestaan uit 100% te recycleren materiaal. Het eindproduct zelf is ook weer te recyclen, waardoor het product zo min mogelijk belastend is voor het milieu.

Assortiment recycling kunststof

Ons assortiment bestaat uit verschillende productgroepen. Het meubilair, die onderverdeeld zijn in zitbanken, picknicktafels, bloembakken, tafels en afvalbakken. De picknicktafels die gebruikt kunnen worden voor terrassen. De omheiningen en schuttingen. Vervolgens hebben we verschillende soorten planken en palen en oplossingen voor de picknicktafels.

Bedrijven

Bedrijven kunnen bij ons online bestellen of eventueel een offerte op maat aanvragen voor grotere orders. Als groothandel hanteren wij verschillende staffel kortingen (die tevens bij de producten worden weergegeven), of maak gebruik van onze pallet deals.

Particulieren

Het is ook mogelijk voor particulieren om recycling kunststof producten bij ons te bestellen. Wij hebben wel een order minimum van € 750,-.