Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Zitbanken

Zitbanken

30 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

30 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Zitbanken

Wij hebben een grote collectie recycling-kunststof banken. Deze banken zijn gemaakt van gerecycleerde producten. Deze banken kunnen worden geplaatst op veel verschillende locaties, zoals tuinen, stadsparken en stadscentra. Wij leveren aan veel verschillende klanten, zoals scholen, kinderdagverblijven, gemeentes en provincies.

De banken zijn beschikbaar in veel verschillende modellen.en zijn alleen verkrijgbaar in de versterkte uitvoering. Door gebruik te maken van een stalen versteviging wordt het doorbuigen tegen gegaan.

Dit duurzaam materiaal heeft verschillende eigenschappen die houten uitvoeringen niet hebben. Zo zijn de banken onderhoudsvrij, het is niet nodig om de banken te verven of te lakken. Weersomstandigheden hebben geen invloed op het materiaal. De planken van de kunststof banken versplinteren niet. Tevens zijn er mogelijkheden om de banken te combineren waardoor u veel verschillende mogelijkheden heeft.

Kiest u voor onze recycling kunststof zitbanken, dan kiest u voor duurzaamheid en degelijkheid. Wij leveren onze recycle kunststof zitbanken in Nederland en België.