Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Vlonderplanken

Vlonderplanken

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Vlonderplanken

Voordelen

Doordat de recycle kunststof vlonderplanken zijn gemaakt van gerecycelde materialen krijgt het een aantal eigenschappen die traditionele vlonderplanken niet hebben. Zo zijn de planken onderhoudsvrij en absorbeert het materiaal geen vloeistoffen. Tevens is het materiaal veilig, want traditioneel hout versplintert na verloop van tijd, maar recycle kunststof vlonderplanken splintert in het geheel niet.

Het product heeft nog andere voordelen. Wanneer het geregend heeft zijn houten steigers vaak glad, iets wat bij recycle kunststof planken niet gebeurd, omdat het materiaal bij natte omstandigheden alleen maar stroever wordt. Het materiaal is ook duurzaam, het barst niet, het rot niet en is slijtvast en het behoudt vrij goed de oorspronkelijke kleur.

Producent

Onze producten worden geproduceerd door Govadeck. De Govadeck planken zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen en vijf verschillende kleuren (zwart, donkergrijs, lichtgrijs, bruin, beige).

Benodigdheden

Het gewicht van 1m2 is 32 kilogram en de hoogte van het systeem (plank,klem en ecobalk) is 82 mm. De benodigheden voor 1 m2 zijn:
* 1,85 recycle kunststof planken
* 1,4 ecobalken
* 19 connectklemmen
* 2,5 govafix strips
* 38 RVS schroeven van 4 x 25 mm
* 10 RVS schroeven van 5 x 80 mm